Διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής: Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας επιλέγοντας τη μέθοδο πληρωμής που σας εξυπηρετεί:

  • ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με την παράδοσή της στο χώρο σας. Η μέθοδος αυτή έχει ένα επιπλέον κόστος δεδομένης της επιβάρυνσης είσπραξης από τις εταιρείες courier.

Το κόστος αντικαταβολής σε παραγγελίες έως 200€ είναι 2€.

Για παραγγελίες άνω των 200€ το ποσό θα πρέπει να προπληρωθεί με έναν από τους υπόλοιπους τρόπους πληρωμής:

  • ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

Μπορείτε να καταθέσετε το χρηματικό ποσό της παραγγελίας σας στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας. Το ακριβές ποσό που συμπεριλαμβάνει τα έξοδα αποστολής, θα το πληροφορηθείτε ανάλογα με την μέθοδο παραγγελίας σας.

  1. Αν παραγγείλλετε μέσα από το oneofone1991.gr τότε το ακριβές ποσό εμφανίζεται στο τέλος των χρεώσεών σας.
  2. Αν παραγγείλλετε με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο, θα το πληροφορηθείτε από τον συνεργάτη μας που σας βοήθησε στην υποβολή της παραγγελίας σας.

Σε όλες τις περιπτώσεις τα χρήματα που θα πρέπει να φθάσουν στον Λογαριασμό μας θα πρέπει να είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το αναγραφόμενο ποσό στο τέλος της παραγγελίας σας. Ειδικά στην περίπτωση του WebBanking όταν σας ζητηθεί να προσδιορίσετε ποιος επιβαρύνεται με τα έξοδα, (αποστολέας, παραλήπτης ή και οι δύο) θα πρέπει να επιλέξετε «Αποστολέας» και για τις δύο τράπεζες.

Τα στοιχεία του εταιρικού λογαριασμού του oneofone1991.gr είναι:

EUROBANK

IBAN: GR1602602050000720201857921

Δικαιούχος: ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΠΕΡΓΑΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η παραγγελία σας θα ξεκινήσει να ετοιμάζεται μόλις τα χρήματα εμφανιστούν στον λογαριασμό

  • ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πιστωτικές ή χρεωστικές σας κάρτες Visa & Mastercard για την πληρωμή της παραγγελίας σας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλής διαδικασία και καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας στον διακομιστή (server) του oneofone1991.gr. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και γρήγορη, και γίνεται σε δύο μόλις βήματα. Αναλυτικά:

  1. Συμπληρώνετε τα στοιχεία της κάρτας σας στη σχετική φόρμα.
  2. Σε περίπτωση επιτυχίας η παραγγελία σας καταχωρείται, ενώ σε περίπτωση αποτυχίας ενημερώνεστε σχετικά.

Η εταιρεία μας έχει συνάψει συμφωνία με την Eurobank για τη χρήση του συστήματός της, προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε το μέγιστο δυνατό επίπεδο ασφάλειας στις συναλλαγές σας.

Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων. Το www.oneofone1991.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση e-mail. Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα σας, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας.